Semalam dirumah Linda


Bismillah....

ade la satu hari tu Tn.John out station ...
pastu minta izin ngan dia nak tido rumah linda sebab senang nak pergi balik keje :) 
fuhhh...sekali dia bagi ..yeaa..hihihi jadi dapatla tido umah Linda satu malam 


Best oi tido rumah Linda...dia siap balik je dari ofis masakkan mee goreng ni 
sumpah sedap! hahha...kalah mamak ...hihihihi :P 
orang dah masakkan utk kita kena la puji kan ...tapi hakikatnya mmg sedap 
pppffffffttttttttt.....


Lepas makan tu ...saje duduk tengok tv...
sekali datang si Dora ni nak manja-manja pulak ..huhu
Dora ni kucing housemate Linda...dia sakit mata ..kesian ...bukan main manja dia ni 
mula-mula baring kat kaki ...pastu memanjat pulak dia ....lastly sampai ke bahu dia panjat ..
nasib baik la dia adorable...tak pe la sy layankan aje :P 

dalam 8.30 macam tu housemate Linda ajak pergi rumah mak cik dia ..
nak ambil cage untuk simpan Dora bila diorang pergi kerja 
saya mulanya tak nak ikut ....tapi sebab dekat je..o.k la ikut ...

 rupanya kat rumah mak cik dia banyak kucing comelllllll..........
comel sgt! grrrrrrgrrrrr ....kucing ni besar betul....
gebu pulak tu ...nak aje bawak balik buat bantal peluk 


Linda nak dukung kucing ni ..tapi dia liar sikit ..kesian Linda tak dapat dukung ...
xpe nanti ajak housemate awak pergi sana lagi ye :) 

 pergi kat belakang ade Bengal ! pergh ...sebijik macam tiger 
mula tu macam scary jugak ...muka bengis je..hahah
kalau jumpa dalam hutan ni confirm ingat anak tiger 
ni housemate Linda Fara

 tak nak ketinggalan snap jugak gambar ngan Junior ni ...
tapi ambik gambar cecepat masukkan balik dalam cage 
takuit :P 

tula Kuya pemilik Dora ..yang baju merah tu ...
rumah ni pun rumah mak cik dia ....akhir sekali Linda sempat bergambar ngan suri 
kucing ni pun super comel...mata da la bulat ...
geram ...

tu la kisah semalam bermalam dirumah Linda .

Sekian. 

4 comments:

Nafira usof said...

Ya Allah.. comel2nye kucing dia.. geram plak nengok.. yg gebu tuh mesti syok gomol2 dia kan. Yg cam tiger tuh seram sket. Hahahaha.. apa2 pon kucing memang comel.

Nafira usof said...
This comment has been removed by the author.
Fazleyatul Aini said...

banyak nya kucing
saya x la suka kucing. ok2 la tgk comel suka la. nak pegang sayang2 memang tak la. hihi

chenta nana said...

ya allah comelnye kucing yang bulu dia macam rimau tu.... tapi besar, takut nak pegang kucing besar2.. hehe