Selamat Pengantin Baru buat partner in crime

Bismillah ....

Hari Sabtu minggu lepas Fadilah dan Wan dah selamat diijab qabul...
happy for you two ....alhamdulillah semuanya berjalan seperti yang dirancang 

malam berinai Fadilah...saya tak kesana pun ..
tapi diorangh wassap gambar kat group ...
seronoknya..meriah..hihihi ...teringat 3 tahun yang lalu .. :P
choiii..sibuk nak teringat bagai pulak kan ..hahahha

Majlis Nikah diadakan pada hari Sabtu ....
so sweet kan pengantin ...fadilah ni jarang kot make up ...bila make up nampak berseri-seri sgt 
lain betul dia...cantik ...hihi 
ni amoi pengapit :) 
bukan main Elena ni ...hihi misti dia eksaited ni amoi join majlis kenduri melayu 
siap jadi pengapit ..bukan main nervous dia ...siap tanya 
"akak , lepas ni sy kena buat apa ye ? da tak ada pape kan " ekekeke 
comel ....eh..Ana sweet nye dalam pic ni ...:) tumpang berinai sekaki kan ? hihi 

Ni hari Ahad punya cerita....cantik kan ilah ...
ni gambar dari group jugak ...saya belum ke Majlis dia lagi masa ni 
pergi rumah pengantin pukul 12.00
sampai je kat depan tu pengantin lelaki pun sampai ....cantek ...
tak payah nak tunggu lama kan ..hihi 


Pelamin diorang cantikkkkkkkkkk.....
suke la pelamin dia...so nice 

ni family Fadilah ....adik bongsu Ilah muqri tu comel sgt ...
asyik la nak berkepit ngan kakak dia...

pengantin bersama mak ayah fadilah 


eh ..saya pun nak juga bergambar ngan diorang ....
masa makan ni ...terjah jugak..sebab kena balik cepat ...Tn.John da tunggu dalam keta 


ni separuh dari warga SKPI,BSPI yang ada...
big boss pun ada ...hihi 

to Fadilah dan Syazwan :



(Semoga Allah memberkati kamu dan melimpahkan berkat kepada kamu dan menghimpunkan kedua kamu di dalam kebaikkan.)”[3]

Semoga berkekalan hingga ke Jannah...
dalam rumah tangga ni paling pentig kena saling bertolak-ansur dan
hormat-menghormati antara satu sama lain...


Sekian

2 comments:

Nafira usof said...

sama cantek sama padan..
tahniah buat pengantin, semoga kekal sampai ke syurga.. amin~

Suka tengok baju sanding pengantin pompuan tuh.. cantek sangat~

Sara Lynn said...

congrats ilah and wan.. moga kekal bahagia hingga ke Jannah.. InsyaAllah.. Aamiin!!