salad

Bismillah...

kadang-kadang marah juga pada diri sendiri ni 
ko dah kenapa malas sangat nak update blog? 
padahal ada je benda nak diceritakan ...
kadang-kadang dah siap pilih gambar sampai ditengah jalan malas ...ahhahha
kusangka kan panas hingga ke petang rupanya hujan ditengah hari 
ekekkeke...

jadi malas nak cerita panjang-panjang 
kita buat entry pendek aje lah 

ini Thai Fruit Salad , Boat Noodle 


kenapa dia dipilih untuk menghiasi blog saya ?
sebab sekarang tengah rasa teringin nak makan ni ...hahahaha..
apa yang saya boleh describe tentang salah ni 

rangup.pedas.manis.lapairmata.
pedas.rangup.manis.pedas.pedas.pedas.lapairhidung.

lagi pedas lagi sedap! 
tak percaya pi la cuba 
RM6.90


Sekian. 

3 comments:

ArELeEz said...

hari tu, mase p aeon klebang, ipoh, leez dah usha2 jeling2 dah boat noodle ni. tp, xsinggah sbb nak p seoul garden. ok, xpe.. 1 hari nanti, i try jugak! k-monn..! he3..

LYAfrina said...

yummss..nmpk sedap sgt..segala rsa ada ni

adianiez AIDA said...

1001 perasaan ada time makan tu ekk?
fun!