Air

Bismillah

Pagi tadi lepas breakfast
Tn.John bawa jalan-jalan ...
ride naik moto sampai ke Empangan KKB ni
Tengok paras air kat sini hati jadi sedikit bimbang

 kalau nampak cuba zoom paras air yg ada kesan di tiang tu.....jauh sgt beza ngan air yg ada sekarang.....
 selama ni tak tau pun ada pulau- pulau batu disekitar empangan ni....tapi sekarang memang timbul ....air kering

harap-harap musim panas ni cepat la berlalu...panas sgt kat luar sana...pukul 11.00 pagi pn dah berpeluh-peluh..haishh...
Cukup la pengalaman dulu air bercatu nak mandi pun susah... -__-"

O.k la tak best la update blog thru phone ni...haha...rasa kekok...o.k lah terima lah kenyataan  jejari kite tak runcing....... mmg agk bermasalah la nk taip..hahah tekan K terkena J ...tekan S keluar A ...adoi...o.k la....

Bye...sekian 

3 comments:

Puan Kutu said...

jagan salahkan jari.sy pun upsate pkai phone.hehe

moga2 cepat la kan musim kemarau ni pergi.dh tak tahan sgt dah panas.huhu

ArELeEz said...

semoga hujan turun m'basahi bumi. aminn..

LYAfrina said...

itulah..air mmg keperluan asa.. xde letrik ok la lg.. klo xde air, smua x jadi..